Ana içeriğe atla

İNSTAGRAM TOPLU TAKİPTEN ÇIKMA


FOLLOWERS ASSİSTANT


İnstagram kullanıcılarının en çok aradığı konulardan birisidir. Bu konu ile ilgili sizler için bir uygulama keşfettik. Bu uygulamada istediğiniz her işi yapabiliyorsunuz.







Uygulamanın Özellikleri;



1-Takibi Bırakanlar

Uygulamanın bu özelliği ile sizi takip edip sonradan sizi takipten çıkan kişileri gösterir. Gösterdiği kişileri sizde topluca takipten çıkartabilirsiniz.


2-Takip Etmeyenler

Bu özellikte ise sizin o kişiyi takip edip o kişinin sizi takip etmediği kişileri gösterir. Takip etmeyen kullanıcıları topluca takipten çık butonundan kolayca takipten çıkartabilirsiniz.


3-Sen de Takip Et

Uygulamanın güzel özelliklerinden biri olan "Sen de Takip Et" bölümü o kişi sizi takip ettiği halde sizin o kişiyi takip etmediğiniz kişileri gösterir. Kişileri yine topluca takip edebilirsiniz.


4-Beyaz Liste 

Bu özellikte toplu takipten çıkartırken kullanıcının üstündeki yıldıza basarak o kişiyi takipten çıkartmamayı yarayan bir özelliktir.


5-Otomatik Servisler

Bu özellik uygulamanın para kazanmasını sağlar. Uygulamanın anlattığımız her şeyi otomatik olarak yapmasını isterseniz bir miktar para verip otomatik servisi alabilirsiniz.








UYGULAMAYI NASIL İNDİRİRSİNİZ?
Uygulamanın adı "Followers Assistant"dır. Uygulamayı hem Android'den hem de İos'dan indirebilirsiniz. Uygulama içi satın alımlar yaparak da uygulamayı hem destekleyebilir hem de otomatik olarak yapabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAHİBİNİ KORUYAN EN İYİ 5 KÖPEK CİNSİ !!

KORUYUCU KÖPEKLER Bazı köpekler bizlere dostluk yaptığı gibi bizi veya evimizi dışarıdan gelen tehlikelere karşı koruyabilir. Ancak bazı köpekler de vardır ki (süs köpeği ve Golden Köpekler) oldukça uysaldırlar. Bu köpekler evinize girecek hırsızlara karşı pek tepki göstermeyeceği gibi, onlarla oynamakta isteyebilirler. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1) KOMONDOR Komondor cinsi köpekler dışarıdan bakıldığı zaman bir kıyafete benzetilebilir. Farklı tüyleri bu köpekleri özel kılmıştır. Genellikle çiftliklerde bekçi köpeği olarak kullanılan bu köpekler hem ciddi hem de kabiliyetli bir türdür. Komondorlar genelde yalnız başına takılmaktan hoşlanır ve ailenin içinde yabancı birilerini görmeyi pek sevmez. Güvenlik konusunda olan kabiliyetlerinden dolayı art niyetli kişilere karşı ise oldukça hırçın olurlar. --------------------------------------------------------------------------------

TELEFONUN KÖTÜ YANLARI !!

TELEFON Telefon, Alexander Graham Bell tarafından 1876 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde icat edilmiştir. Telefonun ilk icat edildiği zaman ile günümüzdeki telefonların ölçülemez bir karşılığı vardır. Telefonun günümüzde ki markaları Samsung, Apple, Huawei, Lg, Xiaomi, Oppo ve daha niceleri gibi büyük markalar bulunmaktadır. Fakat bulunduğu gibi de kötü yanları da bulunmaktadır. ------------------------------------------------------------------- 1) Su Geçirmesi Eğer bir telefon alacaksanız her insan gibi su geçirip geçirmediğine bakarsınız. Telefonunuzu yağmurlu havalarda, pikniğe giderken, duş alırken, tuvalete giderken yanınızda bulundurmamaya özen gösterin. ------------------------------------------------------------------- 2) Ekran Kırılması Telefonunuzun ekranı kırıldığında bazı tuşları çalışmaz veya ekranın hiçbir yerine temas edemezsiniz. Bunun yanında da bir sürü masrafa girersiniz. Eğer telefonunuza kırılmaz cam taktırırsanız ekranınız k

AMELİYATSIZ GÖZ RENGİ DEĞİŞTİRİLEBİLİR Mİ?

Biyokinezi Nedir ? Öncelikle göz rengi değiştirmek, lens takmadan doğal yollar ile mümkündür. Oldukça basit yöntemler ile hayal ettiğiniz göz rengine ulaşabilirsiniz. Bu olaya ise "Biyokinezi" denir. Biyokinezi adını verdiğimiz yöntem aslında düşünce gücüyle yani hayal ederek o şeyi oluşturmaktır. Bu yöntemi denedikten sonra Biyokinezi'yi kullanım oranınızda kesinlikle bir artış göreceksiniz. Önemli olan sadece biraz sabır, azim, inanç ve methanet. Öncelikle göz renginizi değiştirmek için denediğinizde ilk seferde yanılıyor iseniz asla pes etmeyin. Daha çok üstüne gidin ki istediğiniz sonuca varasınız. ------------------------------------------------------------------- Göz Rengi Nasıl Değiştirilir ? 1) Öncelikle yatak gibi rahat bir ortam seçin. Yoga yapıyormuşçasına ayaklarınız ile bağdaş kurun. Dik durun ve sadece rahatlayın. ------------------------------------------------------------------- 2) Gözlerinizi kapatın ve nefes alıp verirken ağzınızdan